torstai 2. tammikuuta 2020

Joulut ja Uudet vuodet


Hyvää Joulua ja Uutta vuotta tänne bloginkin puolelle, myöhässä tosin!

Meidän Joulu sujui rennoissa merkeissä karvasatulalla hömpötellen ja metsiä koluten ja uusi vuosi rennosti palautellen uusien kenkien kanssa. Syksy kului tasaisen varmasti. Kuninkaallisten jälkeen otettiin hetken aikaa rennosti, käytiin vuosihuollossa ja hammashoidossa, hurauteltiin klipperillä turhaan hidastavat karvat pois ja sitten ollaan treenailtu aika normaalisti.

Nyt onkin aika summata kulunut vuosi.

Kevät meni kuskin sairastellessa enemmän tai vähemmän. Eniten koko vuoteen vaikutti kuskin selkävaivat. Eivät ne vieläkään ole täysin kukistuneet, mutta parempaan suuntaan on menty hitaasti mutta varmasti.

Kisoja kertyi toukokuun ja syyskuun välillä kymmenkunta, kaikista radoista tulos oli tavoitteiden mukainen eli 60% paremmalla puolella ja kahdelta reissulta tultiin kotiin rusetin kanssa. Kuninkaalliset oli kisakesän ehdoton kohokohta ja tulevaa odotan jo taas ihan yhtä suurella innolla. Parasta vuodessa on kuitenkin ollut se, miten parantunut yhteistyö näkyy nyt myös ulospäin. Kisaradoilla ei tapahtunut yhtään jäätymistä tai ylimääräistä loikkaa. Ei se vielä 100 % itsestään kodin ulkopuolella anna, mutta on selvästi rentoutunut ja siitä on hyvä lähteä tulevaan kauteen.

Kotona on tehty monipuolisesti kaikkea, maastoiltu, menty puomeja, treenattu ja ennen kaikkea nautittu yhteistyön ilosta. Tämä hevonen on mulle kaikki kaikessa, elämäni hevonen. Paljon se on ottanut, mutta mittaamattoman paljon antanut.

Suuria tavoitteita vuodelle 2020 ei ole. Toivon, että vuosi toisi vähän enemmän terveyttä niin rakkaimmilleni kuin itselleni ja että saisin nauttia vähintään yhtä paljon tästä hevoselämästä kuin viime vuonnakin.

Kuvat ihanan Marjutin käsialaa eräänä joulukuun alun iltapäivänä juuri ennen hämärän laskeutumista.

Onnea Uuteen Vuoteen ja vuosikymmeneen myös kaikille teille lukijoille! Muistakaa nauttia harrastamisesta, hemmotella hevosianne ja pitäkää huolta myös itsestänne!

P.S. Meidän Instagram-tili, liinakonkunkku, on melkolailla aktiivisempi kuin tämä blogi. Ottakaahan se nyt viimeistään seurantaan, jos meidän menot jatkossakin kiinnostaa, toki päivittelen tänne blogiinkin aika ajoin edelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti