tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kesälomaa, juhannuslomaa ja muutama kummitusjunakierros

Olenpa ollut ahkera kuulumisten kirjoittelija, noh nyt olen ehkä nelisen viikkoa vähän aktiivisempi, koska torstainapa alkoi kesäloma! Viime kisojen epäonnistuneen kummitusjunakierroksen jälkeen on ollut ajatuksena järjestää jonkunlaisia kauhukierros simulaatioita, jotta läsipään pää saataisiin jatkossa vähän paremmin kestämään hevosia syöviä sinisiä telttoja!

Eleltiin tovi normaalia elämää, otettiin rennosti, innostuttiin puomeista ja rauhoituttiin järkytyksistä ja harmituksista. Torstaina lomanaloittajaisiksi saatiin Marjut ja Iron pony mukaan tuulispäivän maastolenkille. Lähdettiin siis reissuun ihan ilman hevosseuraa ja vieläpä rämisevän polkupyörän kanssa hui! Ensimmäinen vaihteiden vaihto ja sitä seurannut kolina aiheutti huolta, mutta muita sydämentykytyksiä pyörästä ei saatu eikä oikeastaan mistään muustakaan! Lomanalkamislenkki ja seura oli siis ensiluokkaista, mitä muutakaan kuninkaan hovissa!

Kunkku <3 IP


Perjantaina näin tilaisuuteni tulleen kauhukierros osa kahden osalta. Kotimaneesissa katsomo aiheuttaa usein sydämentykytyksiä, kun tavarat onkin vaihtaneet paikkaa yhtäkkiä. Nyt oli taas sokeripaloja ja muuripalikoita siirrelty ja mönkijäkin tipotiessään. Laitettiin radio päälle ja simulaatio mainosten hälytysäänten saattelemana oli valmis. Työskenneltiin päädyssä aikamme ravissa ja käynnissä rennommin ja enemmän töitä tehden, tavoitteena päästä rentoon tilaan kaikissa kiemuroissa ja kuvioissa, kaikinpäin ja kaikista kulmista. Tämän onnistuttua palkinnoksi päästiin laukkaamaan keskemmälle maneesia puomeille. Loppuravit suoritettiinkin heti rentona jälleen mörkösimulaattorissa! Kyllä siitä vielä hyvä tulee! Yhdessä ollaan rohkeampia!

Pikkuisoveli Juhannusvahtina


Rohkeus palkittiin juhannuslomalla, kun itse suuntasin luonnon rauhaan mökille ja hovihoitajat piti huolta Kuninkaasta. Maanantain töihinpaluu ei ollutkaan niin riemukas, mitä olin ajatellut. Taidettiin molemmat olla hiukka jäykkinä juhannuksen makoilusta ja mässäilystä!


Uupunut lomalta riistetty ratsuhevonen

Kauhukierros osa kolme oli vuorossa heti näin lomaltapaluun toisena päivänä, kun aamun rauhassa jätettiin tänään korvat sulkematta. Reippautta oli nyt jo taas ilmassa ihan eri tavalla ja työmyyrä puksutti menemään lähes samalla rohkeudella kuin perjantaina. Huomenna jatketaankin kauhukierrosta aitojen sisällä! Pitäkäähän peukkuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti