maanantai 7. elokuuta 2017

Vaihde vapaalle

Viikko on taas vierähtänyt ja viikko sisälsi kaksi valmennuspäivää, kun jokaviikkoisen Maijan tunnin lisäksi oli pitkästä aikaa myös Tiinan tunti.
Maijan tunnilla metsästettiin taas vastalaukkaa. Laukat pyörii aika kivasti nykyään ja tuntuu välillä jopa helpolta, joten oli aika alkaa etsiä lisää voimaa, tasapainoa ja suoruutta vastalaukan kautta. Kunkulla onkin ollut taas hurjasti mietittävää, kun väärinpäin laukkaaminen ei olekaan tuttua. Vasen laukka on oikeaa helpompaa noin muuten, mutta vastalaukkana menee jalat hyvinkin herkästi ihan kovin sekaisin. Perfektionistien tehtävänä on nyt tyytyä myös huonoihin askeleisiin, niiden kautta joskus löytyy myös täydelliset askeleet.
Tiinan kanssa haettiin taas balanssia ympyräuralla, siirreltiin etuosaa syventäen taivutusta varsinkin rungosta ja painoa takaosalle, jonka myötä siirtymät ja laukannostot saatiin lähtemään kevyesti ylämäkeen. Tiinalta saatiin kovasti kehuja siitä, että hevonen on saanut tasaisesti paljon voimaa lisää ja raviin on löytynyt joustoa, liitoa ja letkeyttä.

Muina päivinä on pidetty yllä rentoa fiilistä. Eilen piti olla maastoilupäivä, mutta sääherra päätti toisin. Vaikka suomalaiset eivät ole sokerista, ajoi kaatosade suokkipojat ratsastajineen hassuttelemaan maneesiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti