perjantai 22. syyskuuta 2017

Oman elämänsä mestari

Kolmatta viikkoa putkeen kouluaitojen sisällä esiintymässä alkaa jo mennä melkein totisen puolelle puolikukkahattutädille. Viime sunnuntaina suunnattiin Ylikylän tallille Piikiöön kouluratsastuksen aluemestaruuksiin. Kunkku sai osallistua nuorten hevosten luokkaan, koska tällä kaudella nuoriin laskettiin myös 7-vuotiaat. Tämä sääntömuutos oli kiva juttu, koska ihan liian paljon nuoria hevosia viedään nykyään liian nopeasti liian vaikeiden tehtävien eteen. Toisekseen omissa intresseissä myös se, että suomenhevonen kasvaa tunnetusti pidempään eikä sitäkään vertaa ole valmis. Ohjelmassa oli siis helppo B KN special ja samalla meidän ensimmäinen 2-tason helppo B startti.

Hevonen loisti verryttelyssä ja tuntui varsin hyvälle...puoli voittoa siis. Kisakentällä tossu olikin taas verrattaen raskas...videolta myöhemmin katsottuna raviohjelma oli ihan ok, laukassa ja käynnissä ratsastaja olisi voinut tyytyä yrittämään vähän vähemmän epätoivoisesti.

Tulos 58,20% ja tuloslistan hännillä, loppuviimein kuitenkin ihan hyvä suoritus ja ihan hyvä kokemus. Tavoite ei ihan täyttynyt, mutta tämä kisa oli kuitenkin kauden päätavoite ja päästiin sentään osallistumaan.

Kuvat Henni-Leena HeleniusVielä olisi yksi koitos edessä ja sitten höllätään, nautitaan sänkkärilaukoista (jos kuski pysyy matkassa mukana) ja metsän rauhasta, se on läsipäälle jo luvattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti