maanantai 16. lokakuuta 2017

Kolme ratsua syysauringossa

Sadekausiviikon viikonloppu alkoi Kunkun hammashoidolla ja vuositsekkauksella! Legot saatiin taas järjestykseen ja lääkärille esitetty liikehdintä päästi kehut luottolääkärin suusta ilmoille, kun on niin kovasti ihanaa nähdä näin kaunista ja pehmeästi askellajista toiseen siirtyvää liikettä. Matka ja treenit siis jatkuu eteenpäin saman tutun ja turvallisen hyväksihavaitun kaavan mukaan! Hammaspuolelta ei tällä kertaa löytynyt suurempia ongelmia, pientä terävyyttä takahampaissa ja yksi vanha tuttu porras, jota madallettiin jälleen pykälän verran. Näillä näkymin päästään kohta silläkin puolen siirtymään aikuisten hevosten rytmiin eli kerta vuodessa hammashoitoon.

Hän tilasi purukylpyjä kotiinkin <3


Sunnuntai alkoi sumuisena ja valkeni pian aurinkoisena! Herra herkkämieli on usein hammashoidon jäljiltä muutaman päivän suustaan kipeän oloinen ja ruokakin tippuu kehnommin, mutta nytpä tallilla odotti tyytyväinen hevonen, jolle oli ruoka maittanut hyvin. Niinpä hän pääsi pienelle aamujumpalle kumikuolain suussa ja tyytyväisenä suoritti pyydetyt tehtävänsäkin. Iloinen yllätys siis!


Korvat ristiin ja miettimään mihin ne sata jalkaa laittaiskaanPäivä jatkui extempore lainaläsipään kyydissä. Salamaa hiukka laiskotti, mutta jumppailtiin silti sitkeästi. Sielunkumppaniläsipään piti toki kertaalleen kokeilla pitääkö tiimihousujen paikat penkissä, kun Harrikan pärinä siivitti pieneen ilolentoon. Ilolento aiheutti kyllä muutaman sakkokierroksen, jossa jalka oli varsinkin keveä ja humma ketterä ja vetreä."Ihme nipoja tommoset koulutuupparit, kun vetää herneet nenään parista pikku iloloikasta. Okei okei ymmärrän yskän tapsuttelen kauniisti sit!" t. Salkkuli


Kolmas ratsu veikin toisen lajin pariin ja ennen illan hämärtymistä otettiin vielä pyörä alle ja lähdettiin lenkille katselemaan uuden kotikylän maisemia ja poikettiinpa samalla tallille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti