torstai 17. toukokuuta 2018

Eletään kuin viimeistä kesäviikkoa

Täällä ollaan nautittu elämästä, käyty vähän maailmalla, aloitettu mehiläishoitajahommat ja jatkettu lämmöstä ja auringosta nauttimista! Ei siis uutta kuninkaan auringon alla!Helatorstaina käytiin Salon 2-tason kisoissa suorittamassa helppo B nuorten hevosten kenttäratsastusohjelma ihan kelpo radalla tuloksena 59,167 %, joskin arpaonni ei ollut oikein suosinut meitä ja lähdettiin heti luokan ja koko kilpailujen ensimmäisinä aamulla klo 9. 

Ennen rataa kuningas tilasi HIHS mainokselta omat liput Helsinkiin, mutta radalla suoritettiin pätevänä
Paikka oli aika jännittävä kaikkine golfareineen, tenniskenttineen, kävelyteineen, varisparvineen, mainoksineen, katsomoineen ja telttoineen. Hevosta jännitti kovasti, mutta selvittiin kuitenkin voittajina kaikista möröistä. Yhtäkkinen ilmaston lämpeneminen teki pienet tenät ja bensa meinasi loppua radalle. Saatiin kuitenkin tehtyä ihan kiva tasainen suoritus ilman suurempia rikkoja, mutta energiaa kaivattiin läpi radan lisää tuomareidenkin papereissa. Hyvä mieli oli tälläkin kertaa siis paras palkinto!


Kisojen jälkeen on lähinnä otettu rennosti, nautittu kesästä ja lämmöstä ja tehty kaikkea kivaa, maastoilua, puomeja ja talutusratsuna toimimista. Mehiläishoitajahattu kaivettiin myös varastoista, niin herkät silmät ja vaaleanpunainen turvanpää pysyvät suojassa.Tiistaina oli keväthuoltopäivä, kun luottolääkäri saapui kotitallille raspaamaan ja rokottamaan ja samalla katsomaan kuinka kevyesti jalka nousee. Ratsu oli hyvinkin vinkuvan reipas ja iloisen ilmava narun päässä. Papereissa luki näin "Reipas, iloinen, liikkuu mielellään. Käynti ja ravi suoralla ja ympyrällä puhdasta. Laukkaa reippaasti molempiin kierroksiin." Muutama päivä huilia rokotuksen myötä siis ja sitten mennään taas!

Kuninkaan lomaillessa voi toimia maskotinpitelijänä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti