keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Matka jatkuu

Kisakausi sai virallisen aloituksensa lauantaina 28.4. Laitilan 2-tason koulukisoissa ja ohjelmassa oli jo hyvinkin tutuksi tullut KN special. Aamu oli suhteellisen aikainen ja kisapaikalla oltiin hyvissä ajoin, joten varustamiseen ja ympärille katsomiseen oli hyvin aikaa. Verryttely tapahtui kentällä ja rata maneesissa. Kunkku oli seesteinen ja sain sen melko kivasti kuuntelemaan kentällä eikä kevään ensimmäinen ulkokenttäratsastuskaan aiheuttanut suurempia tunteita.

"Joko mennään?! Mihin mennään? Joko ollaan perillä?"
Maneesissa sai suorittavan ratsukon lisäksi olla kaksi valmistautuvaa ratsukkoa, joten päästiin jo aiemmin katsomaan mahdolliset möröt. Tällä kertaa ei ollut mörköjäkään juurikaan, vaikka aika jännää olikin. Radalle mentiin ihan hyvillä mielin ja tavoitteena oli saada hyvä omantasoinen rento suoritus. Ravissa hevonen tuntui radalla erittäin hyvältä, keskiraviin lähtö oli vähän hidas samoin käyntisiirtymä, mutta muuten ravi sujui mukavasti ja kuviotkin onnistui kivasti. Hevonen jopa päristelikin välissä, joten oli syytä olla ihan tyytyväinen.

<3


Laukassa jännävatsa ilmoitti itsestään ja pieru kesken oikean laukan aiheutti parin askeleen rikon ravin puolelle. Vasemmassa laukassa tuli taas heti nostossa väärinymmärrys ja nosto väärin, mutta se korjaantui taas jo heti seuraavissa askeleissa. Käynnin kanssa oli jälleen vähän jännittymistä ja sitä myöden pientä tahdin hakemista, mutta parannus viime kauteen on kuitenkin selvä, hiljaa hyvä tulee. Pisteitä kerättiin prosentteja kahdelta tuomarilta yhteensä 61,10 % (C 60,60 % M 61,60 %).Yhtä kaikki olin rataan ja reissuun hyvin tyytyväinen. Ilman laukan rikkoja oltaisiin saatettu olla sijoillakin, mutta ei aina voi voittaa. Nyt voitettiin kuitenkin itsemme ja voidaan luottavaisin mielin jatkaa kokemusten ja rutiinin hakemista. Seuraavana olisi vuorossa helatorstaina 2-tason kisat Salossa.

"Nyt se nuttura jo löysemmäl" Kaksi marjaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti