maanantai 20. elokuuta 2018

Loimihaassa ei loikkien

Eilen oli taas kisapäivä. Suunnattiin Loimaalle Loimihaan loikkiin ei toki loikkimaan. Ohjelmassa oli jälleen tällä kaudella tutuksi tullut helppo B:3 ja se oli avoin vain suomenhevosille. Paikalla oltiin hyvissäajoin ja vähän ehdittiin katsella maisemiakin ennen kuin menin selkään ja verryttelemään. Tällä kertaa mukana oli taas rento kiva putte, jonka ei liiemmin tarvinnut tuijotella tai hötkyillä mitään.

Kukkuu
Rata oli tasaisen kiva, mutta pohja vei hevosesta aika paljon liikettä ja puhtia pois. Ravi sujui kuitenkin kivasti ja siitä saatiinkin paperiin aika hieno seiskarivi. Laukka oli melkoisen työn takana, josta johtuen vasemmalle voltti valui ylisuureksi, siirtyminen raviin tuli ennen pistettä ja oikeallakin paperissa ympyrän kohdalla luki "vähän työläs". Käynti oli meille tyypillisesti lyhyttä ja osin voimatonta pohjankin vuoksi sekä tuomarilla ja minulla oli eri käsitys pitkistä ohjista käyntikaarella. Prosentteja tästä radasta napsahti kuitenkin 62,05%, ihan kelpo suoritus siis.Puuhapete tarhassa tyylikkäänä kotiinpäästyään

Ja puuhastelu jatkuu toisaalla kun kottikärryjä ei saanut kaataa

Jälleen voi sanoa siis, että kyllä on kiva matkustaa viisaan hevosen kanssa. Hiljaa hyvä tulee ja onnekseni näyttäisi kuitenkin taas siltä, että rutiini alkaa purra ja uusissakin paikoissa voi jo saada ihan rennon kivan suorituksen aikaiseksi. Tästä on hyvä jatkaa pienen palauttelun ja huilin kautta Kunkkareihin.

Päiväunet ystävän kanssa raskaan rupeaman jälkeen <3

2 kommenttia:

  1. Hei. Vieläkö sinulta löytyy Pessoa Don Neco-satula? Olisikohan mitään mahdollisuutta saada sovitteelle omalle suokkitammalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Sitä meillä ei enää ole. Sen myin jo vuosi sitten pois.

      Poista