tiistai 20. elokuuta 2019

Pelkkää voittoo

Täällä taas. Kesä on jatkunut ihan kivoissa merkeissä. Ollaan kartutettu lisää kisakokemusta ja välissä nautiskeltu maastoilusta ja muusta rennosta tekemisestä. Samalla olen itse sitkeästi pyrkinyt kuntouttamaan omaa selkääni. Välillä turhauttaa todenteolla, mutta pakko on vain sitkeästi painaa eteenpäin ja toivoa, että homma helpottuu, kunhan lihakset saadaan vahvemmiksi ja toimimaan taas oikein. Kauden tavoitteena oli tehdä jo enemmän A:n ratoja, mutta en ole halunnut nyt pilata herkän hevosen hyvää fiilistä sillä, että menen itse sössimään radalle. Otetaan askel kerrallaan molempien ehdoilla, aikaa meillä on.

Ypäjän jälkeen suunnattiin 29.6. Wiurilan nurmelle ja suoritettiin ensimmäistä kertaa kaksi rataa samaan päivään, avoin 2-tason helppo B ja 1-tason suokkien helppo B. Kultaa ja kunniaa ei tältä reissulta saatu mukaamme, mutta läsipää suoritti kuitenkin kiltisti kaksi rataa, vaikka välissä oli useamman tunnin odottelu. Avoimesta luokasta tuloksena mukiinmenevä 61,979% ja suokkiluokasta mukavat 63,864%. Ei huonoa kokemusta siis laisinkaan.

14.7. otettiin suunnaksi Somero ja siellä kisattiin suokkien helppo B. Verryttely oli maneesissa ja rata kentällä. Herkkämieltä jostain syystä ahdisti verryttely hämärässä maneesissa enkä saanut kipsiä purettua kokonaan radalle mennessäkään. Tästä huolimatta kuitenkin 63,864%. Toiselta tuomarilta saatiin jopa 65,909 ja alapisteissä komeili kuuliaisuudessa ja ratsastajan asennosta, istunnasta ja apujenkäytöstä 7!!

10.8.-11.8. tsempattiin oikein urakalla ja tehtiin molempina päivinä retki kilvanajoihin, koska tarkoituksena olisi Ypäjälläkin jaksaa kaksi päivää putkeen. Lauantaiana käytiin Koskella suorittamassa 2-tason helppo B ja sunnuntaina oli vuorossa Huittisissa 1-tason helppo B. Koskella tehtiin ihan kelpo tasainen suoritus ja sillä saatiin prosentteja 63,068.


Huittisiin lähdettiin taas kokeilemaan onneamme, että mikä on Kuninkaan mielipide, kun edessä on vielä toinenkin peräkkäinen päivä kisailua. Hevonen oli vähän kankea, mutta vertyi kivasti pitkillä kävelyillä ja siirtymillä siirtymien perään. Radalle mentiin ihan hyvillä mielin siis. Hevonen suoritti kiltisti kaikki tehtävät, vaikka vähän väsy painoikin. Tulokseksi kivat 65 %, parempaan ei oltaisi kyllä pystytty ja tämän päivän paras riitti jaetulle 1. sijalle. Kuninkaan ensimmäinen voitto siis! Palkintojenjaossa saatiin vettä niskaan niin paljon kuin taivaalla oli antaa, mutta hymy oli silti herkässä. Työ alkaa tuottaa tulosta, aika kivaa! Oikeastaan ihan superkivaa :)


Muutamat kinkerit olisi vielä suunniteltu tälle kaudelle. Tämän viikon lauantaina lähdetään Loimaalle ja sitten olisi vielä kauden kohokohta eli Ypäjän Kuninkaalliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti