maanantai 5. maaliskuuta 2018

Ilmeellä läpi kylmyyden

"Napajäätiköllekö ollaan lähdössä vai?"
"Säädä sä radioo vaan rauhassa. Löysin ihan vahingossa itseni täältä hiekkakasan päältä"
Viime viikot on paineltu täällä etelässäkin varsin talvisissa lukemissa. Sormet ja varpaat on olleet kovilla, samoin omat kylmänherkät polvet. Polvikipuihin ja särkyihin on haettu apua pitkistä sukista, säärystimistä ja viimeisen viikon on ollut Freejumpin Soft up pro -jalustimet koekäytössä. Kylmästä johtuen saappaatkin on saaneet lojua kaapin pohjalla ja jalassa on keikkuneet hyvinpalvelleet Lidlin kumiteräiset pakkassaappaat, jotka ei nekään kyllä varmaan loista tukevuudellaan. Freejumpit saavat vielä jäädä mietintämyssyyn ja saappaitakin taitaa taas päästä ulkoiluttamaan, kun kevät tullee kohta kohinalla, niin jalka saanee niistä muutenkin paremmin tukea. Onko muilla polvivaivaisilla löytynyt apua joistain eri jalustimista tai muista välineistä? Back on trackin polvituki ja joku muukin neopreenituki kotoa löytyy kyllä myös.

"Joo-o kyl se kimaltelee lähes yhtä kauniisti kuin mä, mut mä oon silti kirkkaasti se loistavin tähti"

"Pikkasen vaan aattelin, että pikku arpi kaunistais mua vähän lisää."

Muuta suurta ja jännittävää sitten ei oikeastaan ole tapahtunutkaan. Paitsi pläsipää oli päättänyt ottaa vähän asennetta ulkomuotoon ja kehitellyt pikkuvekin silmäkulmaansa, ei silmään sentään. Omistaja sai myös kokea Marjutin sanoin pläsäytyksen, kun suvaitsi viettää omaa aikaa elokuvissa ja tapasravintolassa pidempään kuin rakkaimpansa luona. Siitä seurasi sitkeät rapsutusvaatimukset kesken yksiön siivouksen. Pakkohan se oli sitten nöyränä ottaa furminaattori ja kumisuka kauniisseen käteen ja palvella, kunhan talikonheiluttelu saatiin suoritettua tiukassa valvonnassa loppuun. Mamman mussukka, ei siitä mihinkään pääse.

Ja kun päästiin näihin läsipäiden ilmeisiin käsiksi, olis tarjolla vielä muutama malliesimerkki sielunveljeltä:


"Näätkö mama, sairaan pätevänä täs seisoskelen, kun toi tuuppari koittaa päästä eroon tosta takistaan. Ai mikä hiki?"

"Hohhoijjaa... Otan pikku päikkärit, kun ton irvistelijänkin pitäis pikkasen tsemppaa. Ettei nyt vaan hampaat jäätyis."

"Ai ei oo lonkat tarpeeks auki vielä vai? Jumppaa jumppaa täti, ei tänne oo tultu honkkelina kulkemaan. Rakkaudesta heinäpaaliin kato."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti