maanantai 16. heinäkuuta 2018

Sateenkaaren väreissä

Viime viikolla oli maneesiin ilmestynyt uusia leluja. Ensin kasvettiin metri ja puhistiin hetki, että tähänkö maailma nyt loppuu. Ei sitten tälläkään kertaa. 


 Varovaisin askelin kohti, haistamaan ja maistamaan. Oli ihan pakko tehdä pieniä järjestelyjäkin samalla, koska puuhapete.

Paljon kivammat tollee maassa eik vaan?!

Aika kevyt lasti tänään, jes helppoa!
Ja kohta siniset, lilat, oranssit ja pinkit pehmopuomit sai jo kyytiäkin. Leluilla leikittiin useampikin päivä viime viikolla, kun ollaanhan nyt päätetty saada se käyntikin kisakuntoon, ja mikä sen helpompaa kuin hyödyntää työhevosta itseään puomien siirtelyyn.

En mä mikään juhta sentään ole hei!?Muuten elämä oman läsipään kanssa on kulkenut aika samaa rataa. Ollaan kisojen jälkeen lähinnä tehty kaikkea muuta kuin koulukiusausta, maastoiltu sen, mitä ötököiltä on voinut, ulkoilutettu karvasatulaa, jumppailtu puomien kanssa ja muuten vain hengailtu rennosti. Samaan aikaan toisella puolen kuntaa pohdiskeltiin Marjutin kanssa lainaläsipään satula-asioita. Suorastaan ammattimainen fiilis, kun lähtee oman satulan kanssa toisen hevosta ratsastelemaan.

Aamukasiltakin sai jo ihan hyvän hien päälle

Tällä viikolla pitäisi taas orientoitua kouluratsastuksen pariin sen, mitä kuumuuden rajoissa pystyy, ja lauantaina lähdetäänkin taas kisaretkelle. Kaikki viilentävät vinkit ovat siis tervetulleita. Kisapäivällekin, kun on luvattu melkoista lämpöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti