sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Vitsiveikko kisaradalla

Torstaina suunnattiin taas pienen tauon jälkeen kisailemaan valkoisten aitojen sisään. Tällä kertaa meidän luokka alkoi vasta iltapäivän puolella, joten lähes koko päivän oli ehtinyt jo vatsan pohjassa kihelmöidä kisajännitystä.



Noh itse suorituksesta ei tälläkään kertaa voi mainita kuin, että tulipa taas tehtyä yksi retki ja saatua lisää kokemusta. Olosuhteet oli hieman hankalat lähinnä kentän pohjan suhteen. Raviohjelma meni aika kivasti, vaikka ratsastaja unohti perinteisesti sen KN specialin jälkimmäisen voltin, mutta laukan kohdalla vitsiniekka päättikin esittää molempiin nostoihin pukit ja ratsastaja sitten niistä hämmentyneenä sössi laukat vähän muuten. Tuloksena tästä ensimmäisestä B:n radasta 55,20 %. Olen kuitenkin loppuviimein ihan tyytyväinen reissuun, ilman omia mokia ja hevosen jekkuja oltaisiin tehty ihan hyvä 60% tulos ja paperissa komeili tsemppikommenttina, että hevosella hieno ravi ja laukka. Seuraavalla kerralla sitten tai sitä seuraavalla...





Matkustaminen tämän hevosen kanssa on kyllä niin helppoa. Heppa koppiin ja menoksi, paikan päällä voi rauhassa jättää hevosen koppiin odottamaan, kun käy maksamassa, hetki pörhistelyä kopista pois päästyä, kamat niskaan ja suorituksen jälkeen ollaan niin herranenkeleitä, että jopa isäntäkin voi heppaa pallutella. Paluumatkalla traileri aiheutti pienen jännitysnäytelmän, kun yläluukku rojahti yhtäkkiä kesken matkan alas. Suomenhevonen osoitti taas hermonsa ja otti tämän yllättävän tyynen rauhallisesti. Toivotaan, että säikähdystä ei ole tapahtunut vahvan kuoren sisälläkään ja seuraavalle retkelle lähdetään taas yhtä iloisella mielellä!



Kuvamateriaalina valitettavasti nyt vain videolta napattuja muutamia hetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti